Hva er en Aktiv-instruktør?

En AKTIVinstruktør har spesialkompetanse i å trene mennesker som har vært igjennom kreftbehandling. Målet er at flest mulig kan få et godt tilbud for å fortsette med fysisk trening når de er ferdigbehandlet og tiden på Pusterommet er over.


En Aktiv-instruktør skal:

  • kjenne til de viktigste kreftformer og forekomst, overlevelse og dødelighet for disse kreftformene.
  • kjenne til de ulike behandlingsformer for kreft og hvordan disse påvirker fysisk funksjon og yteevne.
  • kjenne til kontraindikasjoner enkelte behandlingsformer gir for visse typer fysisk aktivitet.
  • kjenne til tilstanden «kreftrelatert tretthet (fatigue)» og hvordan dette kan påvirke og påvirkes av fysisk aktivitet.
  • kunne planlegge, tilrettelegge og gjennomføre trening med kreftpasienter under og etter behandling.

Hvordan jobber jeg som Aktiv-instruktør

Uansett hvor i verden du bor kan du få hjelp av meg. Jeg jobber en-til-en, fysisk (Follo/Indre Østfold) eller online via Teams/Skype. Alle får tett og personlig oppfølging. Det tilrettelegges for fysisk aktivitet på flere nivåer og på flere arenaer (ute, hjemme, treningssenter).


I tillegg til å være Aktiv-instruktør er jeg både PT og kostholdsveileder. Du kan derfor få hjelp med å sette sammen en kostplan i tillegg til en plan for fysisk aktivtitet og trening.Kontakt meg for en uforpliktende samtale

Send inn skjema, så hører du fra meg

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Tusen takk! Meldingen din er sendt.