Jeg er veldig glad i å spise mat, ikke så begeistret for å lage mat. Derfor går jeg for minimum innsats med maksimum uttelling på kjøkkenet. Det er få ting som gjør meg så glad, som mat som er lett og rask å lage, samtidig som den smaker godt.

Her finner d​u flere oppskrifter som jeg liker veldig godt.


Noen av oppskriftene har fått meg til å unngå utskeielser av den veldig kaloriholdige sorten i perioder hvor hverdagen er hektisk. Men som alle ting i livet krever det planlegging i forkant for at resultatet skal bli bra. For meg er dette veien til normalvekt og overskudd i hverdagen.


Det viktigste delen av matlaging, er planlegging. Finn ut hva som skal spises og koordiner dette med jobb-skole-fritid. Det gir rom for gode matvalg og variasjon i kostholdet.


Varier middagene mellom fisk-kjøtt- og grønnsaksretter, tilpass tilberedningen til dagens aktivitet. Bestem på forhånd om middagen skal være superrask å lage, eller om det er tid til en times matlaging.